Л. Винар. Михайло Грушевський: Українсько-російська конфронтація в історіографії - Ситник, О. М. (Український історичний журнал, 2025)
Lubomyr R. Wynar. MYHAILO HRUSHEVSKY: UKRAINIAN-RUSSIAN CONFRONTATION IN HISTORIOGRAPHY. Toronto; New York; München, 1988. — 66 p. Любомир Р. Винар. МИХАЙЛО ГРУШЕВСЬКИЙ: УКРАЇНСЬКО-РОСІЙСЬКА КОНФРОНТАЦІЯ В ІСТОРІОГРАФІЇ. Торонто; Нью-Йорк; Мюнхен, 1988. — 66 с.