Про загибель Данила Нечая - Сигидин, М. В. (Український історичний журнал, 2025)
Автор цієї публікації знайшов цікаві документальні свідчення, що проливають світло на деякі невідомі нам сторінки життя Данила Нечая — одного з героїчних соратників Богдана Хмельницького — та обставини його смерті.