В. К. Піскорський - Новикова, О. О. (Український історичний журнал, 2025)
Цього року виповнюється 125 років з дня народження видатного історика В. К. Піскорського. Він присвятив усе своє життя дослідженню історії Іспанії, Португалії, інших західноєвропейських країн, а також педагогічній діяльності і громадській роботі.