Грецькі національні сільради та райони в Україні (друга половина 20-х — 30-ті роки) - Насєдкіна, Л. Д. (Український історичний журнал, 2025)
У статті висвітлюється маловідома сторінка історії національно-державного будівництва на Україні в 20—30-ті роки. Розглядаються обставини створення й існування грецьких національних сільрад та районів, причини їх ліквідації.