Полуботківські архіви і Сумщина - Сапухіна, Л. П. (Український історичний журнал, 2025)
Йдеться про наказного гетьмана Лівобережної України П. Л. Полуботка та його легендарний вклад у банк Ост-Індської компанії, наводяться цікаві відомості про життя й побут роду Полуботків.