Сергій Подолинський. Вибрані твори; С. М. Злупко. Сергій Подолинський – вчений, мислитель, революціонер - Сарбей, В. Г. (Український історичний журнал, 2025)
Сергій Подолинський. ВИБРАНІ ТВОРИ. УПОРЯДКУВАННЯ МАТЕРІАЛІВ ТА БІБЛІОГРАФІЯ РОМАНА СЕРБІНА. Монреаль (Канада): Українське Історичне Товариство, 1990. — 208 с. С. М. Злупко. СЕРГІЙ ПОДОЛИНСЬКИЙ – ВЧЕНИЙ, МИСЛИТЕЛЬ, РЕВОЛЮЦІОНЕР. Львів: Каменяр, 1990. — 192 с.