Документи з архіву ОДПУ 1921–1927 рр. - Максудов, Сергій (Український історичний журнал, 2025)
У № 1 і 3 нашого журналу за 1991 р. було опубліковано розділи з книги С. Дукельського «ЧК—ДПУ». Вона завершується додатками, що містять документи ОДПУ, які становлять певний інтерес і пропонуються читачам.