Преса України другої половини 50-х – початку 60-х pp. як об’єкт кліометричних досліджень у сучасному джерелознавстві - Ганжуров, Ю. С. (Український історичний журнал, 2025)
Розкриваються результати застосування кількісних методів дослідження оповідних джерел на прикладах центральної республіканської преси періоду «хрущовської відлиги».