Жаронь. Польське населення у Радянському Союзі під час другої світової війни - Репринцев, В. Ф.; Стронський, Г. Й. (Український історичний журнал, 2025)
Р. ŻARON. Ludność polska w Związku Radzieckim w czasie II wojny światowej. Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1990. — 430 s. П. ЖАРОНЬ. Польське населення у Радянському Союзі під час другої світової війни. Варшава: Держ. наук, вид-во, 1990. — 430 с.