М. В. Коваль, С. В. Кульчицький, Ю. О. Курносов, В. Г. Сарбей. Історія України - Король, В. Ю.; Сургай, Г. І. (Український історичний журнал, 2025)
М. В. КОВАЛЬ, С. В. КУЛЬЧИЦЬКИЙ, Ю. О. КУРНОСОВ, В. Г. САРБЕЙ. Історія України : Пробний навчальний посібник для 10— 11 класів. / За редакцією Ю. Ю. Кондуфора. К.: Рад. школа, 1991. — 336 с.