А. Столипін: з життя та державної діяльності (Закінчення) - Волковинський, В. М.; Левенець, Ю. А. (Український історичний журнал, 2025)
Йдеться про смерть і похорон П. А. Столипіна в Києві, а також про суд над Д. Г. Богровим і його страту. Дається версія причин замаху на «реформатора». Закінчення. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1991. — № 2, 4, 8, 9.