Анархісти на Україні в 1903–1908 рр.: З історії політичних партій України - Лебеденко, О. М. (Український історичний журнал, 2025)
Висвітлюється питання, пов’язані з виникненням та діяльністю анархістських організацій на Україні в 1903—1908 рр., показано складний комплекс взаємовідносин різних груп та течій даного напряму у роки першої російської революції.