Володимир Іванович Пічета - Йоффе, Е. Г. (Український історичний журнал, 2025)
У публікації розповідається про життєвий шлях та найважливіші праці відомого радянського вченого-історика Володимира Івановича Пічети (1878—1947 рр.).