Антирелігійна кампанія 50–60-х років на Україні - Меркатун, І. П. (Український історичний журнал, 2025)
В цій публікації йдеться про непрості відносини між церквою та державою у 50-х — 60-х роках, офіційну політику щодо віруючих та їхніх організацій.