Сталінізм і Україна (Продовження): Маловідомі сторінки історії - Шаповал, Ю. І. (Український історичний журнал, 2025)
У даному розділі статті завершується розповідь про боротьбу з так званим «національним ухилом» М. О. Скрипника. Йдеться про справу «Української військової організації», лідером якої був оголошений О. Я. Шумський. Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1990. — № 12; 1991. — № 2, 4, 5, 6, 7, 8.