Деякі аспекти соціально-економічних перетворень 30-х років у СРСР: Новий погляд на проблему - Вилцан, М. А.; Микора, В. І.; Тиморін, А. О. (Український історичний журнал, 2025)
Пропонована стаття, підготовлена співробітниками Інституту історії СРСР АН СРСР та Інституту воєнної історії МО СРСР, ставить метою показати суперечливість процесу соціально-економічних перетворень в СРСР, досягнення і деформації на цьому шляху.