П. А. Столипін: з життя та державної діяльності (Продовження) - Волковинський, В. М.; Левенець, Ю. А. (Український історичний журнал, 2025)
Йдеться про останній період державної діяльності П. А. Столипіна, розглядаються складні відносини прем'єр-міністра а різними політичними силами самодержавної Росії у 1908—1911 рр. Продовження. Поч. див.: Укр. іст. журн. — 1991. — № 2, 4.