Драматична сторінка історії чекістського підпілля В Києві (1941–1942 pp.) (Продовження) - ., . (Український історичний журнал, 2025)
Стенограма бесіди з М. І. Груздовою в УШПР 6 травня 1943 р. Продовження. Початок див.: № 5, 1991 р.