М. С. Грушевський: між історією і політикою (1924–1934 pp.) (Продовження): До 125-річчя з дня народження академіка М. С. Грушевського - Пиріг, Р. Я. (Український історичний журнал, 2025)
Показано гостру політичну боротьбу навколо зміни керівництва ВУАН, висвітлюється роль у ній академіка М. С. Грушевського. Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1991. — № 4, 5, 7.