Діяльність Постійної наради при РНК УСРР по боротьбі з бандитизмом у 1921–1923 рр.: Маловідомі сторінки історії - Яковлева, Л. В. (Український історичний журнал, 2025)
На основі нових архівних документів висвітлюються форми та методи діяльності Постійної наради при уряді УСРР по боротьбі з бандитизмом на початку 20-х років, розкриваються питання взаємовідносин цього органу з місцевими ланками влади.