Сила, победившая фашизм - Муковський, І. Т.; Савчук, П. О. (Український історичний журнал, 2025)
СИЛА, ПОБЕДИВШАЯ ФАШИЗМ / В . А. Замлинский, В. Н. Вашкевич, В. Я. Галан и др. Под ред. В. А. Замлинского. Киев, Вища шк., 1990. — 152 с.