Комуністична партія України: з’їзди і конференції - Зубалій, О. Д. (Український історичний журнал, 2025)
КОМУНІСТИЧНА ПАРТІЯ УКРАЇНИ: З ’ЇЗДИ І КОНФЕРЕНЦІЇ / Кер. авт. кол. В. Ф. Солдатенко. Київ: Україна, 1991. — 478 с.