Теми дисертацій і монографій - ., . (Український історичний журнал, 2025)
26 грудня 1990 р. президія Республіканської Ради по координації науково-дослідної роботи в галузі історії КПРС і партійного будівництва розглянула і схвалила теми дисертацій і монографій.