Сторінки історії Компартії України: запитання і відповіді - Калінцев, Ю. О. (Український історичний журнал, 2025)
ЗАПИТАННЯ І ВІДПОВІДІ. СТОРІНКИ ІСТОРІЇ КОМПАРТІЇ УКРАЇНИ: Київ : Вид-во «Либідь», 1990. — 488 с.