Україна. Історія - Субтельний, Орест (Український історичний журнал, 2025)
Черговий уривок книги О. Субтельного охоплює період правління на Україні гетьмана Скоропадського та Директорії; концентрується увага на одному з найтрагічніших наслідків анархії, що охопила Україну, — єврейських погромах; розповідається про діяльність другого Радянського українського уряду, політика якого, на думку автора, недостатньо враховувала місцеві особливості. Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1991. — № 4.