Євреї на Україні, в СРСР і світі: їх чисельність і розміщення - Кабузан, В. М.; Наулко, В. І. (Український історичний журнал, 2025)
На основі аналізу значної кількості етнодемографічних джерел вісвітлюються зміни в чисельності та розміщенні єврейського населення у XIX—XX ст. на Україні, в Союзі РСР і світі.