Сталінізм і Україна (Продовження): Маловідомі сторінки історії - Шаповал, Ю. І. (Український історичний журнал, 2025)
У даному розділі статті завершується висвітлення політичної справи «СВУ». Спираючись на невідомі раніше матеріали, автор торкається іншого сфабрикованого злочину — справи «Українського національного центру» (УНЦ), в яку були втягнуті академіки М. С. Грушевський та М. І. Яворський. Продовження. Початок у № 12 1990 р., №№ 2, 4, 5 1991 р.