Армія фашистського агресора: обличчя ворога: Маловідомі сторінки історії - Руденко, Н. М. (Український історичний журнал, 2025)
Висвітлюється кількісний, національний, віковий склад фашистських армій на різних етапах війни, аналізується їх воєнний рівень і моральний стан.