Голод 1932–1933 років на Україні: очима істориків, мовою документів - Шевчук, В. П. (Український історичний журнал, 2025)
ГОЛОД 1932—1933 РОКІВ НА УКРАЇНІ: ОЧИМА ІСТОРИКІВ, МОВОЮ ДОКУМЕНТІВ. Ред. колегія: Ф. М. Рудич (голова), І. Ф. Курас, М. І. Панчук, Р. Я. Пиріг, В. Ф. Солдатенко. Київ: Видавництво політичної літератури України. 1990. — 590 с.