Україна. Історія - Субтельний, Орест (Український історичний журнал, 2025)
У пропонованому розділі з книги О. Субтельного «Україна. Історія» розповідається про події, що охоплюють період від початку першої світової війни (1914 р.) до падіння Центральної Ради (квітень 1918 р.).