В. Є. Задорожний. Товарне виробництво і торгівля на західноукраїнських землях - Шульга I. Г. (Український історичний журнал, 2025)
В. Є. Задорожний Товарне виробництво і торгівля на західноукраїнських землях. Львів: «Вища школа», 1989. — 150 с.