Життєвий та творчий шлях В. Б. Антоновича - Киян, О. І. (Український історичний журнал, 2025)
У статті висвітлюється життєвий і творчий шлях видатного українського історика В. Б. Антоновича, розповідається про найважливіші праці вченого, розглядаються основні риси його схеми історичного процесу на Україні.