Конституційний проект М. Грушевського з 1905 р. - Приймак, Т. (Український історичний журнал, 2025)
Основну увагу приділено політичним поглядам М. С. Грушевського на державний устрій Російської імперії, висвітлено ряд важливих проблем, пов’язаних з його конституційним проектом 1905 р.