Міжнародний круглий стіл "Розпад Австро-Угорської монархії та проблеми національного державотворення у Центрально-Східній Європі: До 100-річчя утворення ЧСР, УНР, ЗУНР і відродження Польської держави" та чергове засідання Комісії істориків України і Слов - Боровець, І.; Боряк , Г.; Віднянський , С. (Український історичний журнал, 2018)
.