Ткаченко В. Україна: Quo vadis – куди йдемо?; Ткаченко В. Россия: беспутье агрессора; Ткаченко В. Україна: в пошуку ідентичності; Ткаченко В. Україна – Росія: на сконі "пропащого часу" (В.Даниленко, П.Бондарчук) - . (Український історичний журнал, 2018)
.