Із джерел до історії Коліївщини: протоколи допитів полонених гайдамаків загону Савки Майбороди - Синяк , І. (Український історичний журнал, 2018)
Уперше публікуються одинадцять протоколів допитів учасників Коліївщини, а саме ватажка гайдамаків Савки Майбороди та осіб, які входили до його загону. Джерело проливає світло на діяльність цього військового формування, подає цікаву інформацію про внутрішні суперечності у середовищі повсталих, указує на походження, чисельність, віковий і конфесійний склад учасників виступу.