Із листування духівництва 1660-х рр. (вступна стаття й публікація Ю.А.Мицика) - . (Український історичний журнал, 2017)
У публікації подано раніше невідомі листи представників церкви, які значно доповнюють наші знання щодо біографій і поглядів духівництва 1660-х рр., насамперед Симеона Полоцького та Антонія Радивиловського.