Повсякденне життя та професійна діяльність скульпторів Львова другої половини XVIII ст. - Лильо , Орест Миколайович (Український історичний журнал, 2017)
Історія розвитку культурно-мистецького осередку Львова XVIII ст. все ще недостатньо досліджена. На сьогодні історіографія проблеми представлена обмеженою кількістю праць, де робляться спроби оцінити творчість окремих митців. У статті ставиться завдання заповнити прогалини з названої тематики, висвітлити головні аспекти в розвитку середовища майстрів скульптури Львова.