Більшовицькі організації України в боротьбі за гегемонію пролетаріату в трьох російських революціях. – К.: Політвидав України, 1976. – 175 с. - МИХАЙЛЮК , О.Г.; ДОРОХОВА , А.П. (Український історичний журнал, 2025)
.