Нацистський окупаційний геноцид в Україні: нова сторінка історієписання: Рецензія на книгу - Лисенко, Олексанр (Український історичний журнал, 2025)
Рецензія на книгу: Грінченко Г., Венгер А. Архівно-слідчі справи щодо вбивств пацієнтів психіатричних лікарень окупованої Дніпропетровщини: історичне джерело, люди і пам’ять. Дніпро: Ліра, 2024. 525 с.