Особливо небезпечні хвороби ранньомодерної доби на Волині та Київщині: Рецензія на книгу - Заяць, Андрій (Український історичний журнал, 2025)
Рецензія на книгу: Петро Сас. Чумні часи: епідемії на Волині і Київщині в другій половині XVI — першій половині XVII ст. Київ: Інститут історії України НАН України, 2021. 660 с.