ШЕВЧЕНКО В.Ф. Зміцнення партійних організацій колгоспів і радгоспів в умовах будівництва комунізму: (На матеріалах парторганізацій Української РСР), 1961–1971 рр. – К.: Вища шк. Вид-во при Київ. ун-ті, 1976. – 164 с. - ПРОЦЕНКО , В.О.; ХИЖНЯК , В.П. (Український історичний журнал, 2025)
.