KREMPA Ivan. Na intarnacionalnu jednotu revolucneho hnutia v Ceskoslovensku: Podiel Slovenskeho a Zakarpatskeho robot-nickeho hnutia na utworani KSC (1919–1921). – Bratislava, 1975 - Гранчак, І.М.; Пpуниця С.Ю. (Український історичний журнал, 2025)
.