Важливе джерело з історії Комуністичної партії України: (До виходу І тому збірника "Комуністична партія України в резолюціях і рішеннях з’їздів, конференцій і пленумів ЦК) - САНЦЕВИЧ , А.З. (Український історичний журнал, 2025)
.