На магістралях дружби і братерства: Участь УРСР у співробітництві Радянського Союзу з європейськими соціалістичними країнами (1966–1970 pp.) – К.: Наук. думка, 1974 On the highways of friendship and brotherhood: Participation of the Ukrainian SSR in coop - Худанич, В.І. (Український історичний журнал, 2025)
.