ДОЛЬЧУК А.В. Боротьба Комуністичної партії за відбудову і дальший розвиток гірничорудної промисловості України (1921–1937 pp.). – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1974 - Кікалов , Г.Т. (Український історичний журнал, 2025)
.