БРЕЧАК І. Бойові побратими: З історії участі польських антифашистів у радянському партизанському русі на Україні в роки Великої Вітчизняної війни. – Львів: Каменяр, 1974 - Клоков, В.І. (Український історичний журнал, 2025)
.