БАЧИНСЬКИЙ В.М. КПРС у боротьбі за підвищення добробуту трудящих: За матеріалами промислових підприємств України 1959–1966 pp. – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1974 - Петренко B.C. (Український історичний журнал, 2025)
.