З історії святкування Першого травня на Північній Буковині за часів панування австро-угорських та румунських загарбників - КОМАРНИЦЬКИЙ , С.І.; КУКУРУДЗЯК , М.Г.; ЛЯПУНОВ , Ю.П. (Український історичний журнал, 2025)
.