ПАВЕЛКО В.У. Дружба народів – дружба культур: Українська РСР у радянсько-чехословацькому культурному співробітництві 1945–1970 pp. – К.: Наук. думка, 1973 - Любченко , В.Г. (Український історичний журнал, 2025)
.